🔥 دوره‌های 20 میلیونی رو رایگان برنده شو!

8 روش اجرای کمپین اینستاگرام موفق‌

۸ روش اجرای کمپین اینستاگرام موفق!با اجرای کمپین های موفق اینستاگرام شما می توانید کسب و کارتان را بیش از پیش رشد دهید. با ما همراه باشید تا نکات مهم در خصوص ساخت و اجرای کمپین را بیاموزید.
اجرای کمپین اینستاگرام موفق‌

در این مقاله می خوانید

کمپین‌های اینستاگرامی بهترین استراتژی برای رسیدن به هدفی خاص در راستای رشد کسب و کار شما هستند.

اینستاگرام روزانه ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و در سالهای اخیر به خانه‌ی برندهای مختلف تبدیل شده تا از طریق آن بتوانند محصولاتشان را در معرض دید افراد بسیاری قرار دهند. اینکه استراتژی محتوایی برای اینستاگرامتان داشته باشید قطعا خوب است اما بعضی وقت‌ها نیاز داریم تلاش‌هایمان را هدفمندتر کنیم تا به هدف خاصی برسیم. اینجاست که کمپین معنا پیدا می‌کند. با اجرای کمپین های موفق شما می توانید کسب و کارتان را بیش از پیش رشد دهید. با ما همراه باشید تا نکات مهم در خصوص ساخت و اجرای کمپین را بیاموزید. بازاریابی شبکه های اجتماعی یکی از چندین کانال بازاریابی دیجیتال می‌باشد برای آشنایی با کانال‌های دیگر این حوزه مقاله دیجیتال مارکتینگ را در سایت آکادمی دهبان مطالعه بفرمائید.

کمپین اینستاگرام چیست؟

منظور از کمپین برنامه‌ای است که از نظر مدت زمانی مشخص شده است و در طول آن هر اقدامی که انجام می‌شود حول یک هدف خاص می‌چرخد. هر محتوایی که در طول کمپین تولید می‌کنید باید روی آن هدف خاص تمرکز داشته باشد که آن هدفی که از آن حرف می‌زنیم هم قابل اندازه‌گیری است و هم خاص است. اجرای انواع کمپین بازاریابی دیجیتال از سرفصل‌های دوره دیجیتال مارکتینگ آکادمی دهبان است، که در آن زیر نظر بهترین اساتید با انواع کانال‌های دیجیتال مارکتینگ آشنا می‌شوید.

کمپین‌ها معمولا زمانی پا به میدان می‌گذارند که استراتژی محتوایی شما یکنواخت و کسل کننده شده و نیاز به تزریق یک انرژی تازه دارد. مثلا اگر هدف خاص شما ارائه یک محصول، پیدا کردن مشتریان جدید و یا افزایش شهرت برند باشد می‌توانید از طریق ایجاد یک کمپین هدفمند به آن برسید. قبل از آن باید بدانیم که اصلا چند نوع کمپین اینستاگرامی وجود دارد؟

انواع کمپین‌های اینستاگرامی

کمپین‌های اینستاگرامی انواع مختلف دارند که هر کدام با هدفی خاص طراحی می‌شوند و تاکتیک‌های مربوط به خودشان را دارند. در این قسمت ما محبوب‌ترین انواع کمپین‌ها را برای شما توضیح می‌دهیم تا بتوانید از آن ایده بگیرید و ذهنتان برای شروع یک برنامه‌ریزی کمپینی باز شود.

۱- کمپین آگاهی از برند

هدف از کمپین‌های آگاهی این است که شما آگاهی از برندتان، محصولتان و یا خدمتتان را افزایش بدهید. این کمپین برای برندهایی مناسب است که تازه وارد بازار شده‌اند و هنوز کسی زیاد راجع به آنها نمی‌داند. در طول این کمپین باید به مخاطبین جدید مزیت‌های رقابتی‌تان را نشان دهید و در واقع علت حضورتان در آن صنعت خاص را نمایش دهید.

کمپین آگاهی از برند
کمپین آگاهی از برند برای برندهایی مناسب است که تازه وارد بازار شده‌اند

از آنجایی که اینستاگرام پلتفرمی است که در آن رابطه صمیمی بین مخاطبین و برندها هست، ۸۰% از کاربرها حداقل پیج یک برند را فالو می‌کنند و ۷۵% از آنها با دیدن پستی از یک برند در رابطه با آن اقدامی انجام می‌دهند (مثلا وارد صفحه می‌شوند، فالو می‌کنند، لایک و کامنت و …) پس اینستاگرام برای اینکه بتوانید برندتان را به مخاطب بشناسانید بسیار محیط خوبی است.

کمپین های اجتماعی

کمپین‌های اجتماعی هدفشان جذب اعتماد و وفاداری مشتری است و نشان می‌دهند که برند غیر از اینکه فقط به فکر سود باشد دارای ارزش‌هایی است که به آن پایبند است و به حقوق جامعه احترام می‌گذارد.

۳- کمپین‌های تبلیغ و فروش محصول

یکی از محبوب‌ترین و پر کاربردترین کمپین‌ها، کمپین‌های تبلیغ و فروش هستند که در آن از تاکتیک‌های مختلف استفاده می‌شود که مشتری را به خرید محصول ترغیب کند. به عنوان مثال در این کمپین‌ها کاربر تشویق می‌شود تا با برند تعامل داشته باشد (مثلا کامنت گذاشتن) و از همان طریق کد تخفیفی دریافت کند و بتواند محصول را خریداری کند که از طریق آن هم نرخ تعامل صفحه اینستاگرامی افزایش پیدا می‌کند و هم توانسته محصولش را به فروش برساند.

کمپین‌های فروش می‌توانند به مناسبت‌های مختلف هم اجرا شوند. مثلا کمپین‌هایی که به مناسبت شب یلدا برای مشتریان کد تخفیف می‌گذارند و در کل هر کمپینی که هدفش افزایش فروش باشد جزو این نوع کمپین به حساب می‌آید.

۴- کمپین مسابقات اینستاگرامی

مسابقات اینستاگرامی انواعی از کمپین‌ها هستند که این روزها ممکن است در بسیاری صفحات نمونه‌های آن را ببینید. این نوع مسابقات اگر درست اجرا شوند می‌توانند اینگیجمنت بالایی برای صفحات اینستاگرامی داشته باشند. به عنوان مثال در این مسابقات معمولا صاحب صفحه از فالوورهایش می‌خواهد دوستی را در کامنت تگ کنند تا بتوانند وارد مسابقه شوند. مسابقات انواع زیادی دارند که می‌توانید با خلاقیت خودتان کاربر را ترغیب کنید و از دل این مسابقات به هدف خاصتان برسید.

بیشتر بخوانید: خرید پیج واقعی اینستاگرام آیا عاقلانه است؟

۵- کمپین معرفی محصول

اگر محصول جدیدی دارید و می‌خواهید اصطلاحا آن را لانچ کنید یا از آن رونمایی کنید باید از این انواع کمپین استفاده کنید.

کمپین معرفی محصول

ین نوع کمپین‌ها باید نوعی حدس و گمان همراه هیجان در مخاطب ایجاد کنند تا ترغیب شود محصول جدید را کشف کند همچنین فرصت این را برای شما ایجاد می‌‍کنند که مزیت رقابتی و ویژگی‌های محصولتان را ارائه کنید.

۶- کمپین UGC (تولید محتوا توسط کاربر)

در کمپین‌های UGC (User Generated Content) شما فالوورها و مشتریانتان را تشویق می‌کنید محتواهایی مانند عکس یا ویدیو که با محصولتان تهیه کرده‌اند با هشتگ مخصوصی که به آن اختصاص داده‌اید منتشر کنند. کمپین‌های UGC نه تنها آگاهی از برند شما را افزایش می‌دهد بلکه محتوای از پیش آماده شده‌ای را برای شما فراهم می‌کنند که می‌تواند در مواقع کمبود محتوا از آن استفاده کنید. در کنار آن کاربر هم خوشحال می‌شود که شما به او توجه کرده‌اید و محتوایش را پست کرده‌اید.

۸ روش ساخت و اجرای یک کمپین اینستاگرامی موفق

۱- استفاده از مدل 4T

هیچ کمپینی بدون تعیین هدف تابحال نتوانسته موفق عمل کند و اگر بدون هدف عمل کنید فقط زمان و بودجه‌تان را به هدر می‌دهید. اولین مسئله‌ای که در استراتژی کمپین باید در نظر بگیرید هدف کمپین است. در اینجا ما از مدل 4T استفاده کرده‌ایم. در این مدل به شناسایی 4 T احتیاج داریم که شامل قسمت‌های زیر است:

  • Target (هدف مشخص):

اولین و مهم‌ترین چیزی که شالوده کار ما را تعیین می‌کند مشخص کردن هدفی مشخص است. اینکه بدانیم در انتهای این کمپین می‌خواهیم چه چیزی نصیبمان شود. به طور مثال اگر هدفتان هدایت مخاطب آنلاین به فروشگاه فیزیکی‌تان یا یک ایونت است، باید هوشمندانه عمل کنید در این مواقع استفاده از مسابقات یا هشتگ‌ها ممکن است بهترین جواب را بدهند.

هدف کمپین

ما باید بدانیم در انتهای این کمپین می‌خواهیم چه چیزی نصیبمان شود

هر کاری که انجام می‌دهد باید در راستای هدفتان باشد. چیزی که مهم است این است که بیشتر پست‌های شما CTA یا همان فراخوان عمل داشته باشند تا شما را به هدف کمپین نزدیک‌تر کنند. به عنوان مثال آدیداس برای فروش محصولش در عکسی که پست کرده بود یک  لینک خرید قرار داده بود که آنقدر ساده و کوتاه بود که به راحتی در ذهن مشتری می‌ماند.

  • Tactics (تاکتیک و روش‌ها):

زمانی که هدف کمپین را مشخص کردید باید روش‌های رسیدن به آن هدف را تعیین کنید و برای آن استراتژی بچینید. روش‌های بسیاری برای اجرای کمپین‌ها وجود دارد اما باید متناسب با هدفتان بدانید کدام از این روش‌ها جواب بهتری می‌گیرید. اگر می‌خواهید این کار را از طریق مسابقه انجام دهید باید بودجه‌ای برای هدایا کنار بگذارید. اگر می‌خواهید از طریق اینفلوئنسر مارکتینگ این کار را انجام دهید باید ابتدا اینفلوئنسری مناسب با صنعت‌تان پیدا کنید.

می‌توانید مسابقه‌تان را با همکاری با دیگر برندها انجام دهید که هم گستره‌ی مخاطب هدفتان را بیشتر کنید و هم هزینه‌هاتان را مدیریت کنید. در کل روش‌های بسیاری وجود دارند که متناسب با هدف باید از آنها کمک بگیرید.

  • Timeline (برنامه زمانی)

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که باید کمپین داشته باشد این است که دارای برنامه زمانی مشخص باشد. معمولا پیشنهاد می‌شود استراتژی‌های بلند مدت داشته باشید و آن را به کمپین‌های کوچکتر و کوتاه مدت تقسیم کنید و مشخص کنید هر کمپین را در چه تاریخی و بازه زمانی باید انجام دهید.

برنامه زمانی کمپین
کمپین ها باید دارای برنامه زمانی مشخص باشند.

حتما تاریخ اتمامی برای کمپین قرار دهید چرا که فقط در این صورت می‌توانید کمپین را آنالیز و ارزیابی کنید و ببینید آیا برایتان اثربخش بوده و شما را به هدفتان رسانده یا خیر.

  • Total Spend (بودجه‌ی کلی)

طبیعتا هیچ کمپینی بودجه نامحدود ندارد. پس همان ابتدای کار باید مشخص کنید چه میزان از بودجه‌تان را می‌خواهید به این کمپین خاص اختصاص دهید تا بقیه امور نیز بر اساس همین بودجه مدیریت شوند. به عنوان مثال اگر کمپین فروش محصولی را می‌خواهید اجرا کنید بهتر است میزان فروش از طریق کمپین را پیش‌بینی کنید و بودجه را بر همان اساس بچینید که هزینه‌هایتان از درآمدتان بیشتر نشود. اگر مطمئن نیستید چه میزان بودجه می‌خواهید خرج کنید بهتر است ابتدا میزان کمی بودجه اختصاص دهید، کمپین را تست کنید و بعد بودجه‌های بزرگتر به آن اختصاص دهید.

۲- محتوای کمپین را برنامه‌ریزی کنید

بعد از اینکه برنامه‌ی کلی هدف مشخص شد زمان آن می‌رسد که استراتژی محتوایی‌مان را تدوین کنیم. به این معنا که اصلا هر پستی که برای کمپین می‌خواهیم منتشر ‌کنیم چه محتوایی باید داشته باشد. در این حالت باید یک تقویم محتوایی داشته باشید یعنی بدانید در هر زمانی از کمپین چه پستی را می‌خواهید منتشر می‌کنید. اگر با اینفلوئنسری همکاری دارید باید از او بخواهید پستتان را در زمان دلخواه شما منتشر کند.

هر پست در عین اینکه پیام کلی کمپین را می‌رساند باید حاوی محتوایی مجزا و مستقل باشد. تقویم محتوایی شما باید شامل دورنمایی کلی از پست‌هایی باشد که می‌خواهید در طول کمپین منتشر کنید. در کل محتوای کمپین شالوده‌ی کار شماست و آن را به دقیقه‌ی آخر موکول نکنید. هیچ پستی را در زمان کمپین تدوین نکنید و همه را از قبل آماده داشته باشید تا بتوانید ویرایش‌های احتمالی را انجام دهید و کمپین با کیفیت‌تری داشته باشید.

۳- حضورتان را به اینستاگرام محدود نکنید

بله درست متوجه شدید. نامش کمپین اینستاگرامی است. اما دلیلی بر آن نیست که در طول کمپین اینستاگرامی فقط به اینستاگرام تکیه کنید. یک کسب‌وکار معمولا غیر از اینستاگرام، یک وبسایت دارد و احتمالا در شبکه‌های اجتماعی دیگر هم عضو است. پس در طول کمپین اینستاگرامی باید سعی کنید دیگر کانالهایی را هم که دارید معرفی کنید و یا کمپین‌تان را در آن کانالها هم منتشر کنید تا ترافیک بیشتری به اینستاگرامتان بکشانید و افراد بیشتری وارد کمپین شما شوند. علاوه بر این تبلیغ کمپین در کانالهای دیگری که دارید باعث می‌شود برند یک‌دست، منظم و هدفمندی به نظر برسید.

  • یک لندینگ پیج قرار دهید

همانطور که گفتیم کمپین ما باید هدفمند انجام شود. ما باید مخاطب را هدایت کنیم، به عنوان مثال قرار دادن لندینگ پیج باعث می‌شود مشتری سر در گم نشود و راهش را پیدا کند و از طرفی شما هم او را در این مسیر تا خرید راهنمایی کرده‌اید. نمونه این اقدام برند ایکیا است که در کپشنی که برای پستش نوشته، مشتری‌اش را راهنمایی کرده و به او گفته لینکی در قسمت بایو قرار داده که کاربران می‌توانند محصول مورد نظر را از طریق آن خریداری کنند.

لندینگ پیج کمپین

کار جالب‌تری که ایکیا انجام داده این است که لندینگ پیج را دقیقا مشابه فید اینستاگرامش طراحی کرده تا مشتری مجبور نباشد عکس درون وبسایت را با عکس اینستاگرام وفق بدهد و در این صورت راحت محصولش را پیدا می‌کند و خریدش را انجام می‌دهد.

لندینگ پیج کمپین
  • فید اینستاگرامتان را در وبسایت قرار دهید

بسیاری از مشتریان شما ممکن است در اینستاگرام حضور نداشته باشند و فقط از طریق وبسایت از شما خرید کنند. پس با قرار دادن فید اینستاگرام در وبسایت اجازه دهید آنها هم از این کمپین بهره ببرند. این کار هم باعث می‌شود اینگیجمنت اینستاگرام شما از حد معمول بیشتر شود و هم ظاهر وبسایت را حتی برای مدتی محدود متنوع می‌کند. (پلاگین‌های بسیاری مانند SnapWidget وجود دارند که با آن می‌توانید فیدتان را روی وبسایت منتشر کنید)

۴- از هشتگ برند استفاده کنید

هر کمپین اینستاگرامی نیاز به یک هشتگ مخصوص به خودش دارد. البته ساخت هشتگ ساده است اما اینکه از طریق آن بتوانید ترافیک جدید وارد صفحه‌تان کنید سخت است. در اینجا چند نکته برای ساختن هشتگی بهتر را باهم مرور می‌کنیم:

  • هشتگ‌تان را کوتاه و ساده بسازید

هیچ‌کس هشتگ‌های طولانی را دوست ندارد و در کیبورد کوچک موبایل نوشتن هشتگی که سر و تهش معلوم نیست بسیار سخت است و از طرفی ریسک غلط املایی در هشتگ را بالا می‌برد.

هشتگ‌تان را کوتاه و ساده بسازید

تجربه نشان داده هشتگ‌های کوتاه نتایج بهتری دارند، ترجیحا سعی کنید هشتگ را در حد ۳ کلمه یا کمتر حفظ کنید. مثلا برند کالوین کلاین در یکی از کمپین‌های موفقش از هشتگ #MyCalvins استفاده کرده بود که به راحتی تلفظ می‌شد و در ذهن خواننده می‌ماند.

  • هشتگ باید در حافظه بماند

هشتگ باید طوری ساخته شود که در حافظه مخاطب بماند و با آن به یاد شما بیفتند. باید به وضوح نشان دهد هدفش چیست و آنقدر پیامش شفاف باشد که مخاطب هر جای دیگری ترکیبی از آن را شنید به یاد شما بیفتد.

  • هشتگ باید غیر‌معمول باشد

یکی از نگرانی‌هایی که برای هر برندی ممکن است وجود داشته باشد این است که از هشتگ برند شده‌شان برای مقاصد دیگری استفاده شود. هر چه کلماتی که در هشتگ استفاده می‌کنید کلی‌تر باشد احتمال آنکه پست‌های غیر مرتبط هم در میان هشتگ‌تان ببینید زیاد است. پس سعی کنید هشتگ را خاص نگه دارید.

  • از هشتگ‌های دیگر هم استفاده کنید

داشتن هشتگ برند به این معنا نیست که شما موظف هستید فقط از هشتگ برندتان در پست‌های کمپین استفاده کنید، در کنار آن می‌توانید برای بیشتر دیده شدن پست‌هایتان از هشتگ‌های محبوب و البته مرتبط هم استفاده کنید. در این صورت احتمال دارد ترافیک جدید وارد کمپین‌تان شود.

۵- با اینفلوئنسرها همکاری کنید

اینفلوئنسر مارکتینگ در اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین انواع بازاریابی است و اتفاقا افراد بسیاری وجود دارند که تحت تاثیر آنها عمل می‌کنند. هم‌چنین وقتی از طریق اینفلوئنسری کمپین‌تان را اجرا می‌کنید به مخاطبین بیشتری دست پیدا می‌کنید. اما همکاری با اینفلوئنسرها هم نکات خاص خودش را دارد:

  • اینفلوئنسر مناسب انتخاب کنید

برخی گمان می‌کنند با هر اینفلوئنسری که دلشان بخواهد می‌توانند کار کنند. اما اگر اینفلوئنسر درست را انتخاب نکنید احتمالا بودجه‌تان را تا حد زیادی هدر می‌دهید.

اینفلوئنسر مارکتینگ
اگر اینفلوئنسر را درست انتخاب نکنید احتمالا بودجه‌تان را تا حد زیادی هدر می‌دهید.

در انتخاب اینفلوئنسر مناسب سه نکته را به خاطر داشته باشید: ۱. از اینکه اینفلوئنسر در صنعت شما کار می‌کند و مخاطبین مرتبط با شما دارد اطمینان حاصل کنید. ۲. مطمئن شوید فالوورهای فیک ندارند و از نرخ تعامل بالایی برخودارند. ۳. مطمئن شوید توانایی آن را دارند که برندتان را به خوبی به مخاطب ارائه ‌کنند، لزوما همه‌ی اینفلوئنسرها حرفه‌ای نیستند.

  • در مورد جزییات کمپین با آن‌ها توافق کنید

یکی از مواردی که بسیاری از کسب‌وکارها در همکاری با اینفلوئنسرها در نظر نمی‌گیرند توافق بر سر جزییات است. بسیاری از مشکلات و بحث‌ها از همینجا سرچشمه می‌گیرد. سعی کنید ریز به ریز اقدامات را با او در میان بگذارید و اگر مایل هستید در قسمت‌هایی به او آزادی عمل بدهید این کار را بکنید.

۶- مسابقه برگزار کنید

اگر مسابقه‌تان استراتژی درستی داشته باشد به راحتی می‌توانید در اینستاگرام وایرال شوید. (پخش ویروسی). اما باید استراتژی‌تان را طوری تعیین کنید که برای کاربر خسته کننده نباشد. به خصوص که این روزها کاربر هوشمند شده و در هر مسابقه‌ای شرکت نمی‌کند. یک کمپین مسابقه‌ای خوب باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • جایزه، مهم‌ترین بخش

اولین و مهم‌ترین قسمت یک کمپین مسابقه‌ای موفق مشخص کردن یک جایزه درخور است. این جایزه هم می‌تواند محصول باشد هم می‌تواند ارزشی باشد که در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد. جایزه‌ای مثل گوشی آیفون یا ماشین می‌تواند وسوسه‌انگیز باشد اما اگر مرتبط با برندتان نباشد ممکن است استراتژی شکست خورده و نخ‌نمایی باشد. خیلی وقت‌ها مشتری دنبال جوایز گران نیست و همین که ماگی با طرح برندتان به او هدیه بدهید او را خوشحال می‌کند.

کمپین مسابقه ایی
  • از روش‌های جذب مخاطب استفاده کنید

بسیاری از برندها از مخاطبینشان می‌خواهند برای ورود به مسابقه عکسی را لایک کنند، دوستی را تگ کنند و یا صفحه‌ای را فالو کنند و … . این‌ها روش‌هایی هستند که با آن می‌توانید مخاطب جدید جذب کنید و در کل آگاهی از برندتان را افزایش دهید. اما بسته به هدفتان، گرفتن ایمیل آدرس، پست کردن یک عکس از برند شما در استوری و … هم می‌تواند جزو این روش‌ها باشد. اما فراموش نکنید هر چه شرایط ورود به مسابقه را سخت‌تر کنید افراد کمتری در مسابقه شرکت می‌کنند.

  • اعلام افراد برنده

مرحله‌ی آخر یک کمپین مسابقه‌ای اعلام افراد برنده است. برای این کار روش‌های متنوعی وجود دارد. تعیین فرد برنده می‌تواند از طریق انتخاب شما ، از طریق رای‌گیری و یا از طریق شانس باشد. اگر کمپین شما از نوعی باشد که کاربر برای آن وادار به پست کردن عکسی شده، می‌توانید برنده را از طریق عکسی که بیشترین لایک را دریافت کرده انجام دهید. اگر برنده را با میل خودتان انتخاب می‌کنید برای فالوورها توضیح دهید که چه معیارهایی مد نظرتان بوده است.

اگر هم از بین شرکت‌کنندگان، فرد را به صورت شانسی انتخاب می‌کنید ابزارهای بسیاری مانند وبسایت Random.org وجود دارند که برای شما به صورت تصادفی انتخاب می‌کنند. می‌توانید از مراحل آن برای فالوورها فیلم بگیرید و شفافیت‌تان را به آن‌ها نشان دهید.

۷- تست A/B انجام دهید

تست A/B یکی از روش‌هایی است که در آن می‌توانید به بهترین عملکرد برسید و روش بهتر را انتخاب کنید. در این تست همه المان‌ها ثابت نگه داشته می‌شوند و یک یا دو المان تغییر می‌کنند و هر کدام نتیجه بهتری را دریافت کرد کمپین با همان نسخه جلو می‌رود. می‎توانید نسخه‌های مختلفی از پست‌هایتان درست کنید به عنوان مثال عکس، متن، لندینگ پیج و … هر کدام را می‌خواهید تغییر دهید و ببینید کدام یکی از استقبال بیشتری برخودار بوده و کمپین‌تان را بر همان اساس پیش ببرید.

۸- ارزیابی کمپین

یکی از مهم‌ترین مراحل در حین یا انتهای کمپین، ارزیابی آن است. برای ارزیابی باید برگردیم به هدفی که داشتیم و در ابتدا توضیح دادیم. چه نتیجه‌ای می‌خواستیم از کمپین بگیریم؟ آیا به هدف‌هایی که مشخص کرده بودیم رسیدیم؟ چه معیارهایی را باید بسنجیم تا متوجه شویم کمپین درست عمل کرده یا خیر؟ اینجاست که قابل محاسبه بودن هدف اهمیت پیدا می‌کند.

ارزیابی کمپین

به عنوان مثال اگر کمپین شما از نوع کمپین آگاهی باشد، معیارهایی که باید در نظر بگیرید میزان رشد مخاطب، تعداد ریچ و میزان به اشتراک‌گذاری است. بسته به نوع اهدافی که تعیین کردید این معیارها می‌تواند متفاوت باشد. مثلا برای اندازه‌گیری معیارهای فروش محصول در کمپین‌های فروش، برای آنالیز و ارزیابی کمپین باید جایی خارج از اینستاگرام بگردید (مثلا از طریق لینک‌های وبسایت) اگر بخواهیم معیارها را نام ببریم شاید از چندین صفحه هم فراتر برود اما چیزی که مهم است این است که بتوانید عملکرد کمپین‌تان را از طریق ارزیابی معیارهای درست و قابل اندازه‌گیری محاسبه و ارزیابی کنید.

جمع‌بندی

امروزه اینستاگرام تبدیل به یکی از پلتفرم‌های مهم برای کسب‌وکارها شده و کمپین‌های آن روز به روز در حال افزایش است. در این مقاله انواع کمپین‌های اینستاگرامی با اهداف مختلف را بررسی کردیم و در آخر روش‌هایی را گفتیم که از طریق آن می‌توانید کمپین موفق‌تری اجرا کنید. آنچه مهم است این است که هدفتان را از کمپین مشخص کنید و برای قدم به قدم آن استراتژی و برنامه‌ریزی درست داشته باشید. اگر به این حوزه علاقمند هستید میتوانید آموزش دوره ادمینی ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط